Amenzi de peste 47.000 de lei, aplicate de polițiști pentru nerespectarea prevederilor impuse de starea de alertă la o înmormântare ce a avut loc în Urziceni

Zeci de amenzi, în sumă totală de peste 47.000 de lei, au fost aplicate de polițiștii ialomițeni la o înmormântare ce a avut loc, duminică, în Urziceni.

În cursul zilei de duminică, pe raza municipiului Urziceni a avut loc o înmormântare, poliţiştii ialomițeni asigurând măsurile pentru respectarea prevederilor impuse de starea de alertă.

Au fost legitimați o parte dintre participanți, urmând a fi identificate toate persoanele prezente și, de asemenea, aplicate măsurile contravenționale celor care nu au respectat măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

„Poliţiştii ialomițeni au aplicat 70 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19, în valoare de 47.500 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

În continuare se fac verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*