AJFP Ialomița: Întâlnirile între contribuabili și inspectorii fiscali se pot face prin programări on-line

Sigla ANAF

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că se pot programa on-line pentru întâlnirea cu un inspector fiscal din cadrul instituției.

„Pe site-ul www.anaf.ro la rubrica Servicii online, poziția 5, este disponibil Serviciul de programări on-line, unde contribuabilii se pot programa atât pentru întâlnirea cu un inspector fiscal, cât și pentru identificarea vizuală on-line în vederea aprobării înregistrării în Spațiul Privat Virtual (SPV)”, au precizat reprezentanții instituției.

Serviciul de programare on-line este pus la dispoziția contribuabililor pentru aspecte ce nu necesită timp îndelungat de soluționare, timpul alocat fiecărei programări fiind de maximum 30 de minute.

În cazul în care contribuabilii întârzie sau nu se prezintă conform programării, aceștia vor fi preluați în limita timpului ce le-a fost alocat (în intervalul celor 30 de minute, conform programării).

„Menționăm că accesul contribuabililor în instituție, având în vedere contextul pandemic, va fi permis numai după ce se efectuează operațiunea de termometrizare și doar dacă aceștia poartă mască de protecție corect (care să acopere gura și nasul)”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*