AJFP Ialomița anunță că a fost suspendată obligaţia depunerii formularelor 392A, 392B şi 393, până la data de 31 decembrie 2022

Sigla ANAF

Administrația Județeana a Finanţelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că obligaţia depunerii formularelor mai jos enumerate se suspendă până la data de 31 decembrie 2022.

Aceste formulare sunt:

  • (392A) “Declaraţie informativă privind livrările de bunuri şi prestările de servicii efectuate în anul ….”
  • (392B) “Declaraţie informativă privind livrările de bunuri, prestările de servicii şi achiziţiile efectuate în anul ….”
  • (393) “Declaraţie informativă privind veniturile obţinute din vânzarea de bilete pentru transportul rutier internaţional de persoane, cu locul de plecare din România în anul ….”

Baza legala: prevederile art. II din Ordonanţa guvernului nr. 6/2020 pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, precum și pentru reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare, publicată în Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 72 din 31 ianuarie 2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*