Un autotren cu cereale s-a răsturnat în zona localității Bucu

Mașină de pompieri

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Slobozia au fost solicitați, prin apel 112, să intervină, vineri, 17 decembrie, la un accident rutier, produs în urma derapajului  unui autotren ce a iesit după carosabil, în zona localității Bucu.

Forțele de intervenție ale I.S.U Ialomița s-au deplasat la locul intervenței cu o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

La sosirea salvatorilor, autotrenul încărcat cu aproximativ 25 tone de cereale era răsturnat pe partea dreaptă în afara carosabilului, existând scurgeri de lichide combustibile iar încărcătura de cereale era împrăștiată.

Soferului, în vârstă de 25 de ani, i-au fost acordate ingrijiri medicale de către membrii echipajului SMURD, acesta refuzând transportul la spital.

Pompierii au acționat pentru stoparea scurgerilor de combustibil, deconectarea bornelor acumulatorilor și îndepărtarea materialelor rezultate în urma accidentului de pe carosabil.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*