Activitatea de relații cu publicul la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița, suspendată până pe 31 martie

Echipaj al IJJ Ialomița în patrulare. FOTO IJJ Ialomița

Activitatea de relații cu publicului la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița este suspendată până pe data de 31 martie, din cauza coronavirusului.

În contextul răspândirii la nivel național a infecțiilor respiratorii cauzate de virusul gripal COVID 19, din ordinului Inspectorului general al Jandarmeriei Române, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița, activitatea de relații cu publicul și audiențe se suspendă până la data de 31 martie, cu posibilitatea prelungirii suspendării.

Sesizările, cererile și memoriilor pot fi trimise folosind mijloacele de comunicare electronice:

www.jandarmeriaialomita.ro/contact/petitie-online

email: relatiipublice@jandarmeriaialomita.ro

poștă

Decizia se aplică începând cu data de 11 martie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*