Acțiunea ”Blocada” în orașul Căzănești și în comuna Munteni Buzău. Au fost aplicate amenzi de peste 20.000 de lei

FOTO IPJ Ialomița

La data de 31 august, polițiștii ialomițeni au desfășurat acțiunea ”Blocada” pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise în orașul Căzănești și în comuna Munteni Buzau.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 150 de persoane și au fost verificate peste 124 de vehicule și 6 societăți comerciale.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 20.380 de lei.

Totodată, a fost reținut 1 permis de conducere și 1 certificat de înmatriculare.

În cadrul acțiunii polițiștii au efectuat verificări și la un depozit de material lemnos, unde au fost descoperite mai multe sortimente de cherestea pentru care societatea comercială nu a putut prezenta documente de proveniență legală.

Astfel, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 6.000 de lei și a fost confiscată cantitatea de material lemnos deținută ilegal.

De asemenea, în trafic a fost oprită o autoutilitară ce transporta material lemnos, condusă de un bărbat din județul Vrancea, iar în urma verificărilor polițiștii au descoperit neconcordanțe din punct de vedere cantitativ între datele înscrise în aviz și materialul transportat efectiv.

Transportatorul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei, fiind dispusă și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos suplimentar.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*