Acțiune de prevenire cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni. Au fost aplicate amenzi de peste 100.000 de lei

Acțiune de prevenire cu efective mărite. FOTO IPJ Ialomița

Forțe de ordine cu efective mărite acționează pe raza județului Ialomița, pentru asigurarea climatului de ordine publică și siguranță rutieră. Au fost aplicate 290 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 104.000 de lei.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, în cursul zilei de miercuri, 11 august, precum și dimineața zilei de joi, 12 august, peste 80 de polițiști ialomițeni, cu sprijinul polițiștilor de la transporturi, au acționat atât în filtre rutiere cât și în patrule de ordine și siguranță publică, în vederea prevenirii și combaterii violenței stradale, reducerii riscului de producere a accidentelor rutiere și a respectării interdicțiilor impuse pe timpul stării de alertă.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 290 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 104.045 de lei, reținute 20 permise de conducere și 30 de certificate de înmatriculare.

Polițiștii atrag atenția cu privire la obligativitatea respectării legalității, în toate domeniile, sens în care astfel de acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare, pe raza întregului județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*