Acțiune de donare de sânge, la Fetești

Acțiune de donare de sânge, la Fetești. FOTO cu rol ilustrativ

Primăria Fetești anunță că persoanele fără probleme de sănătate care doresc să îi ajute pe pacienții ce au nevoie de tratament transfuzional sunt așteptate marți, 15 februarie, începând cu ora 08.00, la sediul Protopopiatului Fetești, din strada Călărași, Nr. 381.

Donatorii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani, greutatea peste 50 kg și să nu fi suferit de: hepatită virală, tuberculoză, sifilis, infecție HIV, epilepsie, diabet zaharat insulino-dependent sau boli de inimă.

Ei beneficiază de șapte tichete de masă pentru produse alimentare și de o zi liberă de la locul de muncă sau de la școală.

Acțiunea de donare de sânge este organizată Centrul de Transfuzie Sanguină Slobozia, în parteneriat cu Protopopiatul Fetești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*