Acțiune cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni în Țăndărei. Amenzile date au depășit 22.000 de lei

Acțiune cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni în Țăndărei. FOTO cu rol ilustrativ

O persoană reținută, două mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare, 263 de autoturisme controlate și 63 de sancțiuni contravenționale aplicate. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale desfășurată în cursul zilei de vineri, în orașul Țăndărei.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 18 februarie, în intervalul orar 14.00 – 17.00, aproximativ 40 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră și investigații criminale, precum și 14 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița au desfășurat o acțiune de amploare pe raza orașului Țăndărei, în vederea prevenirii infracționalității stradale, precum și de combatere a faptelor asociate extinderii pandemiei de COVID-19.

În cadrul acţiunilor, pe raza comunei Săveni au fost puse în aplicare două mandate de percheziție, pe numele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În continuarea urmăririi penale, un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost reținut pe bază de ordonanță. De asemenea, în cadrul activităților desfășurate au fost puse în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Tribunalul Ialomița pe numele a două femei, de 62 și 69 de ani, din orașul Țăndărei.

Totodată, au fost controlate în trafic 263 de autovehicule și legitimate peste 300 de persoane. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 63 de sancțiuni contravenționale  în valoare de 22.300 de lei, fiind retrase și 13 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*