Acțiune cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni în municipiul Fetești

Razie a polițiștilor în Fetești. FOTO arhiva IPJ Ialomița

Efective mărite din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acționat joi, 4 august, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmilor ialomițeni, pentru prevenirea faptelor antisociale, combaterea încălcării normelor legale și asigurarea unui climat optim de siguranță rutieră și ordine publică.

Potrivit IPJ Ialomița, au fost aplicate 73 de sancțiuni contravenționale în intervalul în care au fost derulate activitățile, respectiv între 18.00 – 21.00, 42 dintre sancțiunile contravenționale aplicate au reprezentat abateri de la normele de circulație pe drumurile publice, 27 de amenzi pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, trei sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor OUG. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români precum și o sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor OUG 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Polițiștii rutieri au acționat cu aparatul radar și cel alcoolsopic, în vederea impunerii disciplinei participanților la trafic și combaterii producerii unor evenimente rutiere. În total au fost legitimate 137 de persoane și controlate 88 de autovehicule.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, fiind verificate șase societăți comerciale și șase săli de jocuri de pe raza municipiului Fetești.

Polițiștii au depistat în flagrant un operator economic în timp ce comercializa articole vestimentare care purtau însemne și inscripții ale unor mărci înregistrate, bunuri ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*