Acțiune amplă a poliției în Fetești: 87 de sancțiuni aplicate și bunuri confiscate în valoare de peste 3.000 de lei

Razie cu efective mărite pe raza localității Fetești. FOTO: IPJ Ialomița

Polițiștii ialomițeni au organizat în seara zilei de vineri, 30 iunie, în intervalul orar 21.00 – 02.00, o impresionantă acțiune preventiv-reactivă în localitatea Fetești, având ca scop combaterea faptelor cu violență, asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, disciplina rutieră, verificarea stării tehnice a autovehiculelor și combaterea evaziunii fiscale.

Efortul polițiștilor a implicat un număr de 36 de agenți din cadrul diferitelor formațiuni, precum ordine publică, rutieră, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Biroul pentru Protecția Animalelor, alături de jandarmi ialomițeni și reprezentanți ai Registrului Auto Român (RAR) Ialomița.

Pe parcursul a cinci ore, polițiștii au organizat 12 filtre rutiere, legitimând un număr de 273 de persoane și oprind în vederea controlului 110 autovehicule.

Rezultatele acțiunii au fost remarcabile, cu un total de 87 de sancțiuni contravenționale aplicate, în valoare totală de 38.330 de lei. Dintre acestea, 73 de sancțiuni au fost date pentru încălcarea regulilor privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, au fost retrase 23 de certificate de înmatriculare, un permis de conducere a fost reținut, iar bunuri în valoare de 3.201 lei au fost confiscate în urma verificărilor efectuate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*