Accident rutier pe DN2 A, în localitatea Stejaru, între un autoturism și un microbuz. O persoană a ajuns la spital

Accident rutier în Stejaru. FOTO ISU Ialomița

Un accident rutier a avut loc astăzi, pe DN2 A, în localitatea Stejaru, între un autoturism și un microbuz, iar o persoană a ajuns la spital.

Potrivit ISU Ialomița, în jurul orei 13.00, dispeceratul inspectoratului a fost alertat despre producerea unui accident rutier, pe DN2 A, în localitatea Stejaru, în care au fost implicate un autoturism și un microbuz. Au fost alocate de urgență trei echipaje de salvatori, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță S.M.U.R.D. de la Detașamentul de pompieri Slobozia.

La locul solicitării au fost găsite patru victime conștiente și cooperante. După acordarea primului ajutor calificat, o singură victimă a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*