Accident rutier în apropiere de Fetești. Un bărbat a fost rănit după ce două mașini s-au ciocnit

Accident rutier în apropiere de Fetești. FOTO IPJ Ialomița

Un accident rutier a avut loc marți seara, în apropiere de Fetești, iar în urma acestuia un bărbat de 56 de ani a fost rănit după ce două mașini s-au ciocnit.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a anunțat că marți, în jurul orei 19, pe DC 34 în apropiere de municipiul Fetești s-a produs un accident de circulație în care un bărbat a fost rănit.

“Din verificările efectuate a reieșit că în evenimentul rutier sunt implicate 2 autoturisme care au intrat în coliziune frontală, în urma impactului rezultând o victimă, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Movila, pasager al unuia dintre autovehicule. Conducătorii auto au fost testați alcoolscop, rezultând că niciunul dintre ei nu se afla sub influența alcoolului”, a spus IPJ Ialomița.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*