Accident rutier cu șase victime, între care trei copii, în localitatea Andrășești

Accident rutier cu șase victime, între care trei copii, în localitatea Andrășești. FOTO: ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină duminică, 5 iunie, în jurul orei 14.45, în ajutorul victimelor unui accident rutier petrecut în localitatea Andrășești, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul evenimentului s-au deplasat de urgență trei echipaje de salvatori, din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD, iar în sprijinul acestora au sosit și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Ialomița.

„În urma impactului au rezultat șase victime, trei copii și trei adulți, conștiente, cooperante și neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției. Ulterior, toate cele șase victime au fost preluate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*