Accident rutier, cu șase răniți, între localitățile Bărbulești si Jilavele

Accident rutier, cu șase răniți, între localitățile Bărbulești si Jilavele. FOTO IPJ Ialomița

Șase persoane au fost rănite într-un accident rutier ce a avut loc, luni seară, în jurul orei 17.30, pe DN 1D, Urziceni – Ploiești.

Potrivit polițiștilor rutier ialomițeni, în accidentul de circulație ce a avut loc între localitățile Bărbulești si Jilavele au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

„Toate victimele au fost preluate de ambulanțe și transportate la unități medicale. Traficul rutier în zonă este blocat total”, au precizat sursele citate.

Se efectuează cercetarea la fața locului, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*