Accident rutier cu cinci persoane implicate, produs pe raza localității Andrășești

Accident rutier cu cinci răniți, produs pe raza localității Andrășești. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină, duminică, în jurul orei 13.30, după ce cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN 2A, pe raza localității Andrășești. Numai două dintre victime au fost transportate la spital.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat echipaje de la Detașamentul Slobozia, cu o autospecială SMURD, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială pentru stingere, dar și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Ialomița. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane.

„În urma evenimentului au rezultat cinci victime conștiente și neîncarcerate care au fost asistate de echipajele SMURD și SAJ de la locul intervenției. Trei victime au refuzat transportul la spital și celelalte două au fost preluate de echipajele SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Accident rutier cu cinci răniți, produs pe raza localității Andrășești. FOTO ISU Ialomița

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*