Accident între două TIR-uri în localitatea Ograda

FOTO ISU Ialomița

Un accident între două TIR-uri a avut loc duminică seara, în localitatea Ograda.

Potrivit ISU Ialomița, în data de 03.09.2023, în jurul orei 17:20, două echipaje operative din cadrul Stației de pompieri Țăndărei au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD  la un accident rutier produs în localitatea Ograda, în care au fost implicate două TIR-uri (fără încărcătură).

În sprijinul acestora a acționat și un echipaj al SAJ Ialomița (de tip C).

În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă, conștientă, cooperantă, însă încarcerată. Aceasta a fost extrasă rapid dintre fiarele contorsionate ale autovehiculului, a fost evaluată de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior refuzând transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*