Accident între două autoturisme și o autoutilitară în localitatea Movilița. Un bărbat a fost transportat la spital

FOTO ISU Ialomița

Un accident între două autoturisme și o autoutilitară a avut loc în localitatea Movilița, iar un bărbat a fost transportat la spital.

Trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit la un accident rutier, produs în localitatea Movilița, în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară. La fața locului au fost alocate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora a acționat și un echipaj al SAJ Ialomița.

În urma coliziunii au rezultat cinci victime,  conștiente și cooperante, care au fost monitorizate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior un bărbat a fost transportată  la Spitalul Municipal Urziceni,  iar pentru celelalte patru, nu a fost necesar transportul la unitatea spitalicească.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*