Abonații arondați stației de pompare RAJA din localitatea Dridu nu au apă la robinete în urma unor lucrări ale ENEL

Avarie RAJA. FOTO Arhivă
Atenție, se oprește apa.

Pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparații și întreținere a unor instalații și rețele electrice din localitatea Dridu, județul Ialomița, E-Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice, joi – 30 ianuarie 2020, în intervalul orar 08.00 – 15.00.

Fără curent, stația de pompare ce deservește localitatea Dridu nu va putea funcționa, iar abonații deserviți vor rămâne fără apă potabilă în intervalul mai sus menționat.

„Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor porni stația de pompare și vor relua alimentarea cu apă. Totodată, rugăm toți consumatorii din localitatea Dridu să-și asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei“, au transmis reprezentanții RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*