A fost oprită apa în Dridu

Echipele furnizorului de energie electrică execută vineri – 24 noiembrie 2023, lucrări de întreținere și reparații la nivelul rețelelor din localitatea Dridu – Snagov, județul Ialomița.

Fără curent, Sursa de Alimentare Puț 1 nu va putea funcționa, iar abonații din localitatea Dridu, județul Ialomița vor fi afectați de lipsa apei, în intervalul orar 09.00 – 17.00.

“Ne cerem scuze tuturor consumatorilor din această localitate, pe care îi asigurăm că, de îndată ce lucrările de la nivelul rețelei cu energie electrică se vor finaliza, lucrătorii RAJA vor relua furnizarea apei potabile.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă” – RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*