A fost găsit trupul fără viață al adolescentei dispărute după ce a mers la scăldat în Dunăre

A fost găsit trupul fără viață al adolescentei dispărute după ce a mers la scăldat în Dunăre. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii din Ialomița au reușit să găsească în dimineața zilei de vineri, 25 iunie, trupul fără viață al adolescentei în vârstă de 14 ani, dată dispărută după ce, miercuri seară, a mers să se scalde în apele brațului Borcea al Dunării, în zona Fetești Sat.

„În jurul orei 09.00, a fost găsit trupul neînsuflețit al minorei, dispărută în data de 23 iunie, în brațul Borcea al Dunării, pe raza municipiului Fetești. Trupul plutea pe apă, fiind recuperat de niște pescari care se aflau în zona și preluat de echipajul cu barca pneumatică și adus la mal. Ulterior, a fost predat organelor abilitate care urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care minora și-a pierdut viața”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița.

Dispariția fetei a fost sesizată de familia acesteia, miercuri, 23 iunie, în jurul orei 18.30. Acesta se afla la scăldat, împreună cu familia, iar la locul solicitării s-au deplasat trei echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, iar în sprijin a fost solicitat și un elicopter SMURD Constanța, care a survolat zona.

Misiunea de căutare a continuat mai multe ore fără rezultat, după care au fost suspendată pe parcursul nopții. Acțiunea a fost desfășurată, tot fără succes și de-a lungul zilei de joi, 24 iunie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*