Zeci de ialomițeni au fost sancționați pentru că nu au respectat restricțiile privind libera circulație

Zeci de ialomițeni au fost sancționați pentru că nu au respectat restricțiile privind libera circulație. FOTO IPJ Ialomița

Prelungirea stării de alertă a adus și modificarea intervalului de limitare a deplasărilor doar din motive justificate, în intervalul orar 22.00 – 05.00, aseară fiind organizată o acțiune la nivelul județului Ialomița ce a avut ca scop informarea cetățenilor cu privire la noile modificări legislative.

Potrivit IPJ Ialomița, în ultimele 24 de ore, peste 150 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, precum și pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul COVID-19.

În cadrul activităților au fost legitimate peste 800 de persoane, fiind verificate peste 150 de autovehicule. În intervalul menționat, au fost verificate 42 de societăți comerciale, unde polițiștii și reprezentații celorlalte structuri cu care s-a acționat în sistem integrat au transmis reprezentanților tuturor agenților comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului, a programului și modului de organizare, în funcție de specificul activității comerciale desfășurate.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiști au aplicat 207 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 31.000 de lei. Din totalul sancțiunilor, 59 au fost aplicate persoanelor identificate că nu au respectat restricțiile privind deplasarea/libera circulație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*