Weekend cu șah și fotbal pentru jandarmii ialomițeni

Weekend cu șah și fotbal pentru jandarmii ialomițeni. FOTO: IJJ Ialomița

Jandarmii ialomițeni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul evenimentelor care au loc pe raza județului.

Astfel, militarii Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița vor fi prezenți de vineri până duminică, respectiv 25 – 27 noiembrie, începând cu ora 09.00, în orașul Amara, la Turneul Internațional de Șah „Cupa Satori Art” ediția a XIII-a;

Sâmbătă, 26 noiembrie

  • începând cu ora 13.45, pe stadionul „1 Mai” din municipiul Slobozia, la partida de fotbal dintre echipele AFC Unirea 04 Slobozia și FC Unirea Dej;
  • începând cu ora 14.00, pe stadionul local din Gheorghe Doja, la partida de fotbal dintre echipele Recolta Gheorghe Doja și CS Afumați.

Duminică, 27 noiembrie

  • pe stadionul Tineretului din municipiul Urziceni, la evenimentul caritabil – meci de fotbal dintre Unirea Urziceni Old Boys și Liga Legendelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*