VIDEO Ultima ședință din acest an a Consiliului Local Municipal Fetești, ținută cu două zile înainte de Crăciun

Primarul orașului Fetești, Laurențiu Șonchereche.

Ultima ședință ordinară din acest an a Consiliului Local Municipal Fetești va avea loc pe 23 decembrie, de la ora 14.00, la Galeriile de Artă “Lumina”.

Cele 28 de proiecte de hotărâri inițiate de primarul Laurențiu Șonchereche vor fi dezbătute mâine, după ce au fost supuse analizei consilierilor în ședințele pe comisii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*