VIDEO Razie de amploare la Țăndărei

Polițiștii au organizat în orașul Țăndărei o acțiune preventiv-reactivă, cu efective mărite, având ca scop prevenirea și combaterea unor situații de risc și menținerea și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

În acest sens, s-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fiind organizate 4  filtre rutiere.

În intervalul orar 05:00 – 09:00 polițiștii au legitimat 168 de persoane, au fost verificate 74 de autoturisme și au fost efectuate testări cu aparatele etilotest și cu cele utilizate pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism.

În acest context, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.930 de lei, cele mai multe dintre acestea fiind aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G.nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Ca măsură complementară a sancțiunilor constatate, polițiștii au ridicat 2 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară și au pus în aplicare 5 mandate de aducere în cadrul a 7 dosare penale privind săvârșirea de infracțiuni de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețeaua electrică pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, transporturi și luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Alături de polițiști au acționat și efectivele din cadrul Inspectoratelor Județeane de Jandarmi Ialomița și Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*