Victor Moraru: „Încercăm să alocăm fonduri pentru porțiunile de drum care pot fi reparate și redate traficului rutier”

Țăndărei, intersecție DJ212 - DJ201. FOTO Facebook Victor Moraru
Țăndărei, intersecție DJ212 - DJ201. FOTO Facebook Victor Moraru

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, spune că în această perioadă se lucrează pe nu mai puțin de opt șantiere în vederea modernizării drumurilor de pe raza județului, dar se încearcă alocarea de fonduri și pentru alte porțiuni de drum care pot fi redate traficului rutier.

„Am promis ialomițenilor drumuri bune și în acest moment avem opt șantiere deschise pentru modernizarea a peste 220 de km de șosele”, a precizat Victor Moraru.

El spune că, în același timp, se încearcă alocarea de fonduri pentru porțiunile de drum care pot fi reparate și redate traficului rutier. Este și cazul tronsoanelor de pe DJ212 – DJ201, de la intersecția dintre Țăndărei și Fetești.

„Este un drum intens circulat, mai ales că face legătura cu Autostrada Soarelui, astfel că are nevoie de lucrări periodice de întreținere. Acum se toarnă covor asfaltic nou, astfel că vom putea circula în condiții bune în următoarea perioadă”, a mai declarat președintele CJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*