Un ciobănesc german de 9 ani și-a încheiat cariera în Jandarmeria Ialomița

Un ciobănesc german de 9 ani și-a încheiat cariera în Jandarmeria Ialomița. FOTO IJJ Ialomița

Un ciobănesc german de 9 ani și-a încheiat cariera în Jandarmeria Ialomița din cauza unei afecțiuni medicale.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița a anunțat că Ped, ciobănescul german, a participat la numeroase misiuni de ordine publică.

“Începând cu luna decembrie, ne mândrim cu cel mai recent pensionar al unității. Este vorba despre colegul nostru necuvântător, Ped, un ciobănesc german în vârstă de 9 ani, care după absolvirea cursului de patrulare și intervenție din anul 2012, desfăşurat în cadrul Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu, a făcut parte din colectivul Jandarmeriei Ialomița unde de-a lungul timpului a participat la numeroase misiuni specifice de ordine publică. Zilele trecute, a îmbrăcat pentru ultima dată uniforma sa, hamul inscripționat, și a venit alături de colegii lui, nu pentru a pleca într-o nouă misiune, ci pentru a-și lua rămas bun de la ei”, a spus Jandarmeria Ialomița.

Ca urmare a vârstei înaintate și a unei afecțiuni medicale, s-a impus retragerea din activitate. Astfel, după 9 ani, Ped și-a încheiat cariera în jandarmerie, însă își continuă povestea de viață alături de prietenul și partenerul său, plt.adj. Tudor Cornel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*