Vaccinul antirabic pentru câinii de curte din Fetești se face gratuit

Localitatea Fetești. FOTO Primăria Fetești

Toți proprietarii de câini din gospodării trebuiesc obligatoriu vaccinați până la începutul lunii februarie, potrivit ordinului ANSVSA nr. 35/30.03.2016.

Potrivit medicului veterinar de circumscripție al municipiului Fetești, dr. Diana Roman, până la data de 2 februarie pe teritoriul municipiului Fetești – zona Fetești-Oraș, se efectuează GRATUIT vaccinarea antirabică obligatorie a câinilor din gospodăriile populației de către medicul veterinar de circumscripție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*