Urmărit de poliție după ce a furat o mașină, un tânăr a provocat un grav accident rutier în localitatea Ivănești

Un tânăr, posibil băut, a furat un autoturism din localitatea Ciulnița, iar când poliția l-a observat în trafic și a pornit în urmărirea lui, a pierdut controlul volanului și s-a oprit în gardul unui imobil din localitatea Ivănești.

În dimineața de 2 mai, în jurul orei 3.00,polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au observat pe raza comunei Ciulnița, un autoturism ce se deplasa sinuos. Echipajul a folosit semnalele luminoase pentru oprirea autoturismului, însă șoferul a mărit viteza de deplasare, iar într-o curbă de la intrarea în localitatea Ivănești a pierdut controlul asupra direcției de mers, autovehiculul oprindu-se în curtea unui imobil.

A fost nevoie de intervenția pompierilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia a ISU Ialomița să intervină cu o autospecială de stins incendii, o autospecială de descarcerare și o autosanitară SMURD. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei, persoană de sex masculin, șoferul autoturismului, un bărbat de aproximativ 24 de ani, căruia i s-a acordat primul ajutor medical de către echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior acesta fiind preluat și transportat în stare stabilă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. În urma impactului, autoturismul a fost distrus în proporție de aproximativ 70%, a fost dărâmat un perete al casei de aproximativ 6 metri și distrus un gard de aproximativ 10 metri.

Pe timpul efectuării cercetărilor la fața locului, printr-un apel 112, un bărbat a sesizat furtul unui autoturism ce avea aceleași caracteristici cu cel implicat în evenimentul rutier.

Șoferul nu a putut fi testat cu aparatul Drager din cauza stării de sănătate, fiindu-i recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit tânărul nu este posesor de permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*