Un tânăr de 14 ani din Urziceni a fost surprins cu substanțe interzise asupra sa, de un jandarm care se afla în timpul liber

FOTO Jandarmeria Ialomița

Ieri, 29 septembrie, în jurul orei 19.30,  Leonard, un jandarm ialomițean care se afla în  timpul liber, a observat în spatele clădirii Trezoreriei din municipiul Urziceni, trei tineri care pareau agitați și încercau să își confecționeze o țigară artizanală.

Întrucât păreau minori, jandarmul s-a legitimat și i-a întrebat ce fac, cerându-le să îi arate ce au asupra lor, unul dintre tineri scoțând un ambalaj în care erau resturi vegetale ce păreau a fi substanțe interzise. Acesta a recunoscut că produsele găsite asupra sa îi aparțin, iar substanțele le folosea pentru consumul propriu.

La fața locului s-a solicitat prezența unui echipaj de jandarmi, care a sesizat organele competente și a întocmit documentele necesare continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*