Un șofer a fost depistat de polițiștii din Ialomița în timp ce circula cu o viteză de 184 km/oră pe un sector de drum unde limita maximă este de 90 km/oră

Un șofer a fost depistat de polițiștii din Ialomița în timp ce circula cu o viteză de 184 km/oră pe un sector de drum unde limita maximă este de 90 km/oră.

“În această dimineață, un conducător auto de 29 de ani, în timp ce rula cu viteza de 184 de km/oră pe un sector de drum unde limita maximă admisă este de 90 de km/oră, a primit o ofertă de nerefuzat: 1305 lei amendă și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile cu dovadă fără drept de circulație!”, a informat IPJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*