Un pompieri din Urziceni a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, iar zeci de colegi de-ai săi sunt izolați la domiciliu

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului de vegetație. FOTO ISU Dobrogea

Autoritățile ialomițene sunt în stare de alertă după ce un angajat al ISU Ialomița a fost confirmat ca bolnav cu COVID-19. Acesta a intrat în contact cu zeci de colegi care acum sunt în izolare la domiciliu.

Pompierul încadrat la Detașamentul Urziceni a ISU Ialomița a fost testat în urma apariției simptomelor de infectare cu noul coronavirus, iar analizele de laborator au confirmat prezența COVID-19 în prima zi a lunii mai. Imediat s-a luat măsura izolării la domiciliu a 30 de colegi ai acestuia cu care a intrat în contact în timpul programului. Autoritățile au luat măsura transferării pompierului la INBI „Matei Balș“ din București și potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomița, atât starea sa cât și a celor aflați în izolare este una bună.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*