Un nou weekend, alte misiuni ale jandarmilor ialomițeni

FOTO: IJJ Ialomița

Evenimentele din ultimul sfârșit de săptămână a lunii august aduc, din nou, jandarmii ialomițeni în mijlocul cetățenilor.

Astfel, puteți alege ca, vineri 26 august, să vă bucurați alături de cei care îndrăgesc arta, la „Seara Vandalismului Cultural”, eveniment ce se va desfășura începând cu ora 19.00, în Parcul Tineretului – Ciupercuță din Slobozia.

Sau, doriți ca sâmbătă 26 august, să participați la evenimentul dedicat tinerelor talente locale, intitulat „Teens of the summer”, care se va desfășura începând cu ora 18.00 la Grădina de Vară din Amara.

Ori dacă doriți sa vizionați o partidă de fotbal, pe stadionul din Comuna Gheorghe Doja, începând cu ora 18.00 se va disputa meciul dintre echipele ACS Recolta Gheorghe Doja – ACS Înainte Modelu.

Jandarmii ialomițeni vor fi prezenți în fiecare locație, și nu numai, pentru a vă garanta un climat de ordine și siguranță publică la toate evenimentele ce se vor desfășura pe raza județului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*