Un nou accident rutier cu victime copii, petrecut în județul Ialomița

Accident rutier cu șase victime, produs la ieșire din Fetești spre Movilița. FOTO IPJ Ialomița

Un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a șase persoane, între care și coi copii, de 11 și 12 ani, s-a produs în seara zilei de duminică, în jurul orei 19.30, pe DC 34, la ieșire din municipiul Fetești spre localitatea Movilița.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme, în urma impactului rezultând șase victime, printre care doi minori de11 și 12 ani.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul indicând în ambele cazuri valori negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*