Un mort și cinci răniți, într-un accident rutier petrecut pe raza comunei Bărcănești

Un mort și cinci răniți, într-un accident rutier petrecut pe raza comunei Bărcănești. FOTO IPJ Ialomița

O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite, într-un grav accident rutier ce a avut loc luni, 25 iulie, pe raza comunei Bărcănești.

Potrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Bărcănești, se deplasa cu un autoturism pe raza localității de domiciliu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un șanț betonat. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală a unei minore de cinci ani și alți patru pasageri cu vârste cuprinse între 34 și 58 de ani.

Victimele au fost transportate cu ambulanțe și un elicopter SMURD la unități medicale din București și Urziceni.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*