Un minor în vârstă de 10 ani a fost depistat la volanul unui autoturism pe străzile din Țăndărei, iar tatăl său, pe locul din dreapta

Străzile din Țăndărei și Slobozia au fost luate cu asalt de poliție. FOTO IPJ Ialomița

În după amiaza zilei de 26 aprilie, în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au observat în trafic un autovehicul, la volanul căruia se afla un minor. A fost întocmit dosar de cercetare penală, dar a fost aplicată și o amendă pentru încălcarea Ordonanței Militare.

Oamenii legii au tras mașina pe dreapta, iar conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui minor în vârstă de 10 ani, din orașul Țăndărei. Pe scaunul din dreapta a fost identificat tatăl acestuia, un bărbat 29 de ani, care i-a încredințat autovehiculul fiului său, pentru a-l conduce.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințarea un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere”.

Tatăl minorului a fost de asemenea sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*