Un maraton al vaccinării împotriva COVID-19 va fi organizat în județul Ialomița. Tinerii care se vaccinează vor fi premiați

De Ziua Copilului, Instituția Prefectului Ialomița, cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița și al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, organizează în perioada 31 mai – 1 iunie o campanie de vaccinare împotriva COVID-19.

Tinerii cu vârste între 16 și 25 de ani care se vaccinează pe durata acestei campanii se vor putea înscrie la cele trei tombole care vor avea loc pe data de 10 iunie la Slobozia, Fetești și Urziceni. Premiile constau în trei laptopuri, trei tablete și trei telefoane mobile performante în valoare totală de 40.000 de lei.

„Toți cei interesați, indiferent de vârstă, se pot vaccina fără programare la centrele de vaccinare din Slobozia, Amara, Țăndărei, Fetești, Urziceni și Fierbinți- Târg, în perioada menționată. Centrele de vaccinare vor fi deschise până la orele 22:00”, au precizat autoritățile ialomițene.

Inițiativa va fi susținută financiar de către Consiliul Județean Ialomița, iar logistic de către Primăria Slobozia, Direcția de Sănătate Publică Ialomița și administrațiile locale unde există centre de vaccinare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*