Un individ din localitatea Valea Ciorii este anchetat penal pentru cumul de infracțiuni la regimul rutier

Sediul IPJ Ialomița. FOTO ILnews.ro

Oamenii legii au fost sesizați în cursul zilei de 22 ianuarie de prin SNUAU 112 despre faptul că în localitatea Valea Ciorii a avut loc o tamponare între un autoturism și un moped. Cazul a fost preluat de către polițiștii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Platonești.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat de 40 de ani din localitatea Valea Ciorii, în timp ce conducea un moped, ar fi pierdut controlul direcției și a lovit un autoturism parcat pe marginea drumului, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. Conducătorul mopedului a părăsit locul accidentului, acesta fiind căutat pe raza comunei, fără a fi găsit.

Polițiștii au stabilit în urma verificărilor că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar vehiculul nu este înmatriculat.

De asemenea, în urma examinării vehiculului reiese că acesta ar fi modificat tehnic, fiind prevăzut cu două roți în partea din față și o roată în partea din spate, urmând a fi efectuată o expertiză tehnică în vederea încadrării acestuia într-o categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*