Un individ condamnat pentru trafic de droguri, a fost săltat de către polițiștii ialomițeni

Adolescent de 17 ani, reținut de polițiștii ialomițeni pentru viol și violare de domiciliu

În cursul zilei de 8 ianuarie, polițiștii ialomițeni au acţionat pe raza de competenţă pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 25 de ani, din municipiul Slobozia, pe numele căruia Tribunalul Ialomița a emis un mandat de executare a pedepsei.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia, şi are de executat pedeapsa privativă de libertate de 160 de zile de închisoare, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 194/2011 privind combaterea operațiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*