Un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească în orașul Țăndărei în urma unui scurtcircuit electric

Pompierii au intervenit și au reușit să lichideze incendiul. FOTO cu rol ilustrativ

Pompierii ialomițeni au fost sesizați în cursul zilei de 19 mai în jurul prânzului, prin 112, despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din orașul Țăndărei.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia – Garda de Pompieri Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta mocnit la acoperișul anexei.

Incendiul a fost localizat de salvatorii de la locul intervenției. În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime și nu a existat pericol de extindere la casă și vecinătăți. Au ars aproximativ 5 mp din acoperișul anexei confecționat din lemn și învelit cu tablă, elemente din starea de fixație a imobilului și aproximativ 5 mp din astereala acoperișului.

S-a stabilit că cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric, datorat unui conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*