Un bărbat din comuna ialomițeană Reviga a ajuns la spital după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări

Incendiu la o casă din comuna ialomițeană Reviga. FOTO cu rol ilustrativ

Salvatorii din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină în seara zilei de miercuri, 10 noiembrie, în jurul orei 23.40, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă a unui cetățean din comuna Reviga.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, trei echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, s-au deplasat de urgență la locul solicitării. Salvatorii au fost sprijiniți și de membri Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comună.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta atât în interior, cât și la nivelul acoperișului casei. Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea incendiului și lichidarea acestuia, pompierii reușind să stingă focarele și să îndepărteze elementele distruse de foc. Au ars aproximativ 100 de metri pătrați din acoperișul casei, bunuri electrocasnice și mobilierul din interiorul locuinței”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarului în vârstă de 62 de ani, care a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și feței, ulterior fiind preluat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*