Un bărbat din Albești a fost rănit, după ce a intrat cu mașina într-un pom

Un bărbat din Albești a fost rănit, vineri seara, după ce a intrat cu mașina într-un pom.

Potrivit polițiștilor, vineri seara, în jurul orei 22:00, pe DN 2 – E 60 în localitatea Perieți s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

”Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Albești, conducea un autoturism în interiorul comunei Perieți, ar fi intrat în coliziune cu un arbore de pe marginea drumului. În urma impactului șoferul a fost rănit și transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia”, a spus IPJ Ialomița.

Din cauza rănilor suferite conducătorul auto nu a putut fi testat alcooltest, fiindu-i prelevate probe biologice de sânge.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*