Un bărbat de 75 de ani din județul Ialomița a murit după ce a fost infectat cu COVID-19

Municipiul Slobozia ar putea intra, joi, în carantină pentru 14 zile.

Un bărbat de 75 de ani din județul Ialomița a murit din cauza coronavirusului, el având și alte boli asociate, între care hipertensiune arterială și diabet zaharat.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, marți, că un bărbat în vârstă de 75 de ani, din județul Ialomița, a murit după ce a fost infectată cu COVID-19. Data confirmării bolii a fost 18 mai, iar decesul bărbatului a fost înregistrat marți, 2 iunie.

Ca și morbidități, bărbatul suferea de hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II, obezitate, insuficiență cardiacă decompensată și insuficiență renală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*