Un bărbat de 65 de ani din Reviga și-a găsit sfârșitul într-o fântână

Un bărbat de 65 de ani, din localitatea ialomițeană Reviga, cunoscut cu afecțiuni psihice, a murit, duminică, după ce a căzut într-o fântână din localitate.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, deși rudele bărbatului au observat dispariția lui încă din zorii zilei, au alertat forțele de intervenție abia în cursul acestei seri, când l-au văzut căzut în fântâna dezafectată. În ajutorul victimei s-au deplasat forțe de la Detașamentul de pompieri Slobozia cu o autospecială de intervenție și un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță.

„Bărbatul a fost găsit fără suflare, asfixiat în mâlul din fântâna adâncă de circa 10 metri. Persoana a fost scoasă rapid de pompieri cu mijloacele din dotare, însă nu i-a mai putut fi salvată viața”, au precizat sursele citate.

Din declarațiile apropiaților, bărbatul era cunoscut cu afecțiuni psihice și avea la activ câteva tentative de suicid.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*