Un bărbat de 55 de ani a murit în incendiul ce i-a cuprins locuința din comuna Gheorghe Lazăr

Pompierii au intervenit și au stins incendiul. FOTO ISU Ialomița

Un bărbat de 55 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr, a murit miercuri noapte, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județul Ialomița, salvatorii din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia au intervenit miercuri noapte, în jurul orei 22.20, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Gheorghe Lazăr. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta într-un dormitor și la acoperișul casei.

„După localizarea flăcărilor, pompierii militari au pătruns în locuință, unde, din nefericire, au identificat trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Până să fie stins, focul a distrus aproximativ 60 de metri pătrați din acoperiș, o cameră, un hol, o terasă, mobilier, electrocasnice și materiale textile. S-au degradat pereții la celelalte camere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit, produs datorită unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*