Un bărbat de 53 de ani a fost reținut după ce a furat portofelul cu bani și acte al unei femei de 71 de ani. Fapta a avut loc într-un hipermarket din Slobozia

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Slobozia au depistat și reținut un bărbat de 53 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt.

La data de 9 iulie, în jurul orei 11:30, o femeie în vârstă de 71 de ani din municipiul Slobozia a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras portofelul cu bani și acte dintr-un hipermarket.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, autorul faptei a fost identificat în scurt timp, în persoana unui bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul Slobozia.

Acesta a recunoscut comiterea furtului, indicând faptul că după ce a sustras portofelul, a luat banii și ulterior l-a aruncat într-un coș de gunoi improvizat, amplasat în zona gării CFR Slobozia. Portofelul a fost găsit în locul indicat, față de persoana în cauză fiind luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*