Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu mașina pe DN 21, la ieșirea din Slobozia

Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu mașina pe DN 21, la ieșirea din Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Slobozia a murit, miercuri, 10 martie, după ce s-a răsturnat cu mașina pe DN 21, la ieșirea din Slobozia spre Drajna.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, pompierii militari din cadrul Detașamentului Slobozia au fost alertați, în jurul orei 08.10, să intervină la un accident rutier produs pe DN 21 la ieșirea din municipiul Slobozia, în zona Combinatului, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

„La locul solicitării au fost mobilizate de urgență trei echipaje cu o autospecială de stingere, o autospecială de  descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță tip C din cadrul SAJ Ialomița-substația Slobozia. Din evenimentul rutier a rezultat o singură victimă de sex masculin, care din nefericire era fără funcții vitale. Victima a fost declarată decedată de către medicul de pe ambulanța SAJ”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*