Un bărbat a ajuns la spitalul din Urziceni după ce s-a răsturnat cu mașina la Sinești

Accident soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, pe DN 2, în afara localității Sinești. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat de 36 de ani a ajuns la spitalul din Urziceni după ce, sâmbătă dimineață, a fost implicat într-un accident rutier pe DN 2, în afara localității Sinești.

Potrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce conducea un autoturism, bărbatul de 36 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar mașina a părăsit partea carosabilă în stânga sensului său de mers, intrând în coliziune cu un copac, și s-a răsturnat.

„Conducătorul autoturismului a fost transportat la Spitalul Municipal Urziceni. El a fost testat pentru stabilirea alcoolemiei, rezultatul fiind negativ”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*