Un autocar în care se aflau 40 persoane s-a răsturnat în comuna ialomițeană Sălcioara. Patru călători au ajuns la spitalul județean Slobozia

Autocar răsturnat în comuna ialomițeană Sălcioara. FOTO ISU Călărași
Autocar răsturnat în comuna ialomițeană Sălcioara. FOTO ISU Călărași

Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Rași, în care a fost implicat un autocar, ce a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

La locul evenimentului au fost alocate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU Călărași și o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia. În sprijinul acestora au acționat și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

În urma evenimentului rutier, 11 persoane care prezentau atac de panică au fost monitorizate de către echipajele medicale aflate la locul intervenției, ulterior patru dintre acestea fiind preluate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*