Un autocar cu 40 de persoane s-a răsturnat în apropierea localității Iazu

Autocar răsturnat. FOTO ISU Ialomița

Un autocar cu 40 de persoane s-a răsturnat în apropierea localității Iazu, iar un pasager a fost rănit.

Potrivit ISU Ialomița, în această dimineață,  în jurul orei 06.00, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, produs în apropierea localității Iazu, în care a fost implicat un autocar care s-a răsturnat.  În autocar se aflau 38 de pasageri și 2 șoferi.

“Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului Ialomița, începând cu ora 05.48 a fost activat Planul Roșu de intervenție .

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență șase echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, un microbuz și o ambulanță SMURD. În sprijinul salvatorilor au intervenit și două echipaje SAJ tip B și un echipaj tip C și o autospecială de transport personal și victime multiple de la ISU B-IF. 

În urma accidentului, a rezultat o singură victimă rănită ușor. Toate persoanele implicate vor fi preluate și transportate către Școala din localitatea Iazu pentru adăpostire.

Planul Roșu a fost dezactivat la ora 06.40” – ISU Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*